Tehnologie

Tehnologie eficientă

Pentru a asigura o încălzire foarte eficientă, am dezvoltat o țesătură din fibră de sticlă cu acoperire pe bază de nanotehnologie. Acesta garantează o radiație consistentă a căldurii, o durată de viață îndelungată (peste 30 de ani) și utilizare fără întreținere (fără părți în mișcare).

Tehnologia de încălzire prin infraroșu are un domeniu de aplicare aproape nelimitat (apartament, birou, producție și agrement).

Radiația infraroșie este căldura soarelui. Radiația infraroșie cu radiații solare de lungă durată ne întărește sistemul imunitar și structura osoasă și asigură o căldură economică și eficientă: corpurile și obiectele (materia) sunt încălzite mai degrabă decât aerul. Rezultatul este că nu există o pescaj (convecție) și nici un praf rotit! Acest lucru este din nou foarte benefic pentru persoanele care suferă de alergii.

Tehnica folosita

Sistemul nostru de încălzire infraroșu se bazează pe fibre de carbon conducătoare electric încorporate între materiale speciale. Atunci când este energizat, sistemul nostru de fibre emite căldură confortabilă din cauza radiației întunecate. Eficiența sa ridicată se datorează faptului că dispersia de încălzire GNP utilizată de noi conduce curentul de aproximativ 900 de ori mai bun decât cuprul. Acesta este motivul pentru care încălzitoarele noastre infraroșu consumă cu 70% mai puțină energie decât un sistem convențional de încălzire cu infraroșu.

O asemenea crestere a eficientei tehnologiei de încălzire infraroșu se realizează prin utilizarea de materiale de ultimă oră bazate pe nanotehnologie. Particulele de carbonde 4 – 6 nm (1 nanometru = 1 miliardime de metru), cu conductivitate electrică de 200 de ori mai mare decât cea a cuprului, fac posibilă fabricarea unor rezistențe foarte subțiri care funcționează ca conductori de căldură care transformă curentul alimentat aproape sută la sută în căldură și generând densitatea radiațiilor infraroșii.

Nano-Heizung.ro

Intervalul de ieșire

Eficiența enormă a încălzitoarelor infraroșu este obținută prin utilizarea întregii energii aplicate pentru încălzire. Un element de 400 W corespunde puterii de alimentare de circa 800 W de încălzitoare convenționale sau aparate de radiație care sunt încă echipate cu fire de rezistență. Încălzitoarele infraroșu pot fi operate cu toate tensiunile de curent între 24 și 240 de volți, cu curent direct sau alternativ.
Nano-Heizung.ro
Încălzirea poate fi complet lipsită de emisii daca se monteza si un sistem fotovoltaic. Cea mai bună tensiune de operare este de 230 volți. Prin folosirea unor tensiuni reduse, disiparea căldurii este, de asemenea, redusă. Incalzitoarele noastre infraroșu au o temperatură constantă a suprafeței de 70-75 ° C.

Modul de funcţionare

Nano-Heizung.roPrincipiul de funcționare al încălzirii cu căldură este simplu și seamănă cu cel al soarelui. Radiațiile infraroșii sunt absorbite de podea, pereți și tavan, care sunt încălzite astfel. Căldura astfel absorbită este apoi întoarsă lent în cameră. Acest lucru are ca rezultat o temperatură confortabilă a camerei și previne formarea mucegaiului. Încălzitoarele cu infraroșu nu formează deloc praf sau alergeni, deoarece efectul de circulație a aerului este mult mai slab decât în cazul încălzitoarelor convenționale.
Nano-Heizung.ro
Umiditatea relativă rămâne practic neschimbată în comparație cu sistemele convenționale. Acest lucru asigură un climat plăcut și agreabil în camera de zi și dormitor în timpul sezonului rece.